ENERGIBOOST

Är det något som kan ge mig en riktig energiboost i detta vinterdystra väder är det alla härliga vårnyheter som har börjat dimpa ner i butiken. Gannis sommarkollektion är en härlig explosion floarmönster i en sensuellt 70-tals stil. Gult ligger i accent och flirtar med hudtoner, brunt och starka print. Den vackra sidenklänningen med gula rosor vill jag bära under sommarhettan.

Annons

Det blir allt ljusare och solens strålar börjar sakta men säkert krypa fram under vintertäcket. Längtar nu verkligen efter våren. Följer med spänning alla de senaste trenderna och ser dem ta form.

Det bästa med att ha egen butik och att inte tillhöra någon kedja är att du har full valfrihet i trenderna. Jag tar bara in det som jag kan stå för, gillar och vet passar min kund. Som försäljare i vilken annan kedja som helst blir du ju bara bombad med det som någon högt uppsatt chef bestämt att du ska sälja.

Ha nu en trevlig helg allihopa.

karolinedelaconcha-ganni-ss16 karolinedelaconcha-ganni-ss16 (1) karolinedelaconcha-ganni-ss16 (2) karolinedelaconcha-ganni-ss16 (3) karolinedelaconcha-ganni-ss16 (4) karolinedelaconcha-ganni-ss16 (5) karolinedelaconcha-ganni-ss16 (6) karolinedelaconcha-ganni-ss16 (7)

Look book Ganni SS 2016

LÄS OCKSÅ


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA