JUNE INSPO

Juni är månaden då världen blir lite vackrare och grönare. Frossar i The Coveteur och längtar efter att få besöka Inez & Vinoodhs utställning på Fotografiska.

 

 

Sophie Bille Brahe och Ganni gör ett smyckessamarbete ihop.  Älskar samarbeten melllan kreativa och inspirerande människor.  Ett sådant smycket står nu på min önskelista.

Sophie Bille Brahe och Ganni gör en serie smycken. Älskar samarbeten mellan kreativa och inspirerande människor från olika branscher. Ett sådant smycke står högt på min önskelista.

Just nu lyssnar jag Lana del rey och känner mig lagom melanskolisk. Här är hon porträtterad av Inez & Vinoodh som nu visar sina verk på Fotografiska.

Just nu lyssnar jag på Lana Del Rey och känner mig lagom melankolisk. Här är hon porträtterad av Inez & Vinoodh som nu visar sina verk på Fotografiska.

Ett fint spetsset från ganni i sommar hade suttit fint. ett par pumps till sen är ajg redo för sommarfesten.

Detta spetsset från Ganni hänger fint i min garderob. De lite längre shortsen känns alldeles rätt.

Missbrukar The Coveteure och och frossar och inspireras av alla garderobs...

Missbrukar The Coveteur och frossar i modeelitens garderober.

Om man kan bli kär i en möbel så har denna stolen börjat kittla min möbelådra. Denna vackra stol med sina mjuka och böjda former kommer från Gemla. Stolen Vilda är i naturmaterial som vackert åldras och har en gedigen historia att luta sig tillbaka på. Varje stol är handgjord i Sverige med en unik produktionsstämpel under varje stolsits.

Om man kan bli kär i en möbel så har denna stolen börjat kittla min möbelådra. Denna vackra stol med sina mjuka och böjda former kommer från Gemla. Stolen Vilda är i naturmaterial som vackert åldras och har en gedigen historia att luta sig tillbaka på. Varje stol är handgjord i Sverige med en unik produktionsstämpel under varje sits.

LÄS OCKSÅ


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA