mode + inredning = sant

Min inredningsstil går inte riktigt att definiera eller sätta ett namn på. Jag inreder för att få fram en specifik känsla. Att leka med färger, material och olika epoker kittlar min stilnerv. Min passion för inredning och mode är starkt förankrad och går hand i hand. Jag är inte rädd när jag klär mig eller inreder och följer alltid min magkänsla och skapar den stil som känns rätt för rummet eller personen. Jag följer inte en specifik stil eller trend men inspireras av äkthet, speciella hem och udda personligheter som berör. Att känna in ett rum eller en person är för mig fundamentalt för att hitta de riktiga elementen som gör hemmet och personen unik.

Annons

Här ser ni några bilder från vårt hem tagna av fotografen Sofi Sykfont. Fler bilder kan ni hitta i dagens HEMMA-bilaga i Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad eller i appen Himma.

 

karolinedelaconcha-himma-hus

karolinedelaconcha-himma-bibliotek

karolinedelaconcha-himma-matsal

karolinedelaconcha-himma-dressingroom

karolinedelaconcha-himma-skinn-soffa

karolinedelaconcha-himma-butik (2)

LÄS OCKSÅ

 • Josefina

  Du borde skriva en inredningsboken 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Karoline Concha Ramult

   Gud vilken fin komplimang! Tack för det förtroendet Josefina 🙂

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 • Så fint att läsa om dig och din familj i Sydsvenskan (hann inte läsa söndagsbilagan förrän idag…) Fantastiskt vackert!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Karoline Concha Ramult

   Vad roligt att DU tyckte om reportaget Ida! Tack så himla mycket för dina fina ord! Kram

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 • lina

  vart kommer den fantastiska rosa mattan ifrån ? 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Karoline Concha Ramult

   Visst är mattan superfin! Den har jag köpt genom auktionen Lauritz.com. Hör av dig om du inte kan sluta tänka på den 😉

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

SENASTE NYTT FRÅN FEMINA