2015 blir 2016

Ett fullspäckat år har nått sitt slut. Vilket år det har varit. Modemässan i februari som lade grunden för höstens alla nyheter. En härlig sommar trots varierande väderlekar, minst sagt! Minns när jag hämtade min son på dagis i juni i overall och mössa. Nya underbara kunder har hittat till butiken. Mina gamla kunder som följt mig genom åren är bara bäst. Älskar dem!

Annons

Semestrar och små weekends har långsamt avlöst varandra under året. Och inte minst har jag snart varit här på Feminas blogg i ett år vilket har varit något nytt för mig men jag tycker det är superkul att få ventilera allt jag går och bär på. Hoppas ni haft lika kul som jag. Kort och gott har det varit ett grymt 2015.

Ser väldigt mycket fram emot nästa år. Det kommer hända en hel del. Projekt blir till verklighet och visioner man haft kommer upp till ytan. Hoppas även att jag kan blogga vidare här på Femina under 2016.

Önskar er ett framgångsrikt 2016 med lycka, kärlek och hälsa men nu närmast önskar jag er ett härligt nyårsfirande.

Detta är lite av det jag ska ha på mig. Vad ska ni bära?

Allt gott inför 2016.

Bästa hälsningar

Karoline

 

karolinedelaconcha-leoprad-skirt

karolinedelaconcha-royalblush-gold-bag

karolinedelaconcha-royalblush

karolinedelaconcha-skor-stinegoya

LÄS OCKSÅ


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA