En doft av Medelhavet

karolinedelaconcha-pc-butik

karolinedelaconcha-centrale-butik

karolinedelaconcha-centrale-parfym

karolinedelaconcha-centrale-desk

karolinedelaconcha-centrale-bag

Jag är en doftnörd av rang och vill inte dofta vad som helst. Världen är bra liten och jag läste om parfymhuset Centrale Formentera i Elle och kände att Celie som skapat dofterna hade det som jag söker. Jag bestämde mig för att leta upp henne. I en liten gränd på en bakgata bakom tjocka trädörrar dolde sig en liten vacker och sval lokal med vita väggar, vackra golv och vips är jag inne i Celies fantastiska skönhetsuniversum. Det visar sig att Celie är halvsvensk och kommer från Sthlm. En kvinna med skinn på näsan som drivit företag ett bra tag bl.a i Mexico. Hon är verksam både inom mode och parfymbranschen och pendlar frekvent mellan Milano – Formentera. Hon är cool, vacker och orädd. I sitt parfymeri finns skönhetsprodukter i vackra flakoner och förpackningar. Jag hoppas och tror mycket på hennes lilla parfymvärld och är därför stolt att vara Skandinaviens första återförsäljare. Är även förtjust i hennes strama linje av 5 dofter som noga tagits fram.

Annons

 

 

 

LÄS OCKSÅ


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA