En stark kollektion i vår

Gannis Pre Spring är het! Kollektionen har verkligen fått mitt modehjärta att slå volter och den får gärna flytta in i garderoben på studs. Det är en kollektion som med både starka signaturplagg* och lättkombinerade plagg uppdaterar och förnyar din basgarderob. Silhuetten är feminin och något överdimensionerad men den experimenterar med djärva och nya proportioner. Smala byxor till klänning eller en vid variant under en kavajklänning, inte alltför perfekt. Kjolar som går under knäna eller hellånga transparenta klänningar i sammet. Plagget att förälska sig i är den ikoniska skinnjackan med fransar som du sätter till en klänning i sammet eller till den prickiga outfiten. Kollektionen känns ny men väldigt igenkännbar med bomberjackan, leopardprintet och viskosserien som alltid är en hit med många användbara plagg (även nya kimonos) och är en bra bas i garderoben.

Annons

En kollektion som Ganni-kvinnan helt klar kommer att ta till sig. Varsågod och börja scrolla!

 

*Kom på att jag använder ordet ”signaturplagg” en del och alla vet kanske inte vad det är. Signaturplagg är ett starkt plagg som sticker ut ur en kollektion eller ett plagg som kännetecknar ett visst märke. Stine Goyas volangklänningar, Rodebjers kaftaner eller Dagmars stickade tröjor är tydliga exempel på signaturplagg.

Skinnfransarnas popularitet håller i sig. Denna kombo är en av mina favoriter! Älskar prickarna, byxan, blusen, jackan. Kan inte bli bättre!

Skinnfransarnas popularitet håller i sig. Denna kombo är en av mina favoriter. Älskar prickarna, byxan, blusen och jackan. Kan inte bli bättre!

karolinedelaconcha-ganni-black-dress

karolinedelaconcha-ganni-lace-dress

karolinedelaconcha-ganni-bomber-jacket

Snygga bomberjackan i ull passar fint till en feminin svart klänning i sammet. Den grova ”tantskon” har gjort comeback i höst.

karolinedelaconcha-ganni-pants-blazer

Den nya kombon byxa och klänning i samma print kommer vi se mer utav framöver.

Den nya kombon byxa och klänning i samma print kommer vi se mer utav framöver.

karolinedelaconcha-ganni-leopard-skirt

karolinedelaconcha-ganni-lace-pant-tops

Varför inte en culottes i spets? Matcha med en topp i samma material.

karolinedelaconcha-ganni-brown-leather-jacket

Gillar byxorna i spets som diskret tittar ut.

Gillar byxorna i spets som diskret tittar ut.

 

 

 

 

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA