Tuesday to do

Inköpsperioden av Pre Spring 16 är i full gång och första mötet blev med danska Ganni. Jag spånar, tyder och analyserar trender inför nästa säsong. Kollar de styles som jag tycker om och de jag tror mina kunder helst av allt vill ha av hela kollektionen. Det gäller ju att vara steget före i trenderna då inköpen görs nu till nästa år. Jag fångar upp mycket genom svenska och utländska magasin. Äter magasin och konsumtionen ger dig helhetsintryck av trenderna. Även influenser från resor, människor och inredningsnyheter lägger grunden i vad jag kommer ta in till nästa år.

Annons
karolinedelaconcha-ganni-print

Idag fick jag även in en stor leverans från Ganni. Pre Spring 15 hänger snart vackert i butiken. Detta vackra asiatiska print som ett set? Ja tack!

Modetidningar i mänder...

Modetidningar i mängder…

karolinedelaconcha-jeans-pumps

Bomberjacka från STASP,  jeans MiH, t-shirt från G.Kero, pumps och gummiband från Ganni, ringar Pendulum.

 

LÄS OCKSÅ


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA